Offerte voor uw draadpaneel ?

Dubbelstaafmatten

Onze dubbelstaafmatten en poorten zijn allemaal van top kwaliteit. Ze worden standaard verzinkt aangeboden en daarover gecoat in de kleuren zwart, groen of grijs. Wij bieden twee verschillende type dubbelstaafmat aan, de 6/5/6 variant en de 8/6/8 variant.

Dubbelstaafmat 6/5/6: Dit type dubbelstaafmat is zeer stijlvol en goed geschikt voor particulier gebruik. Een goed voorbeeld is voor in de tuin. Het is een goede, stijlvolle mat voor minder geld. (6/5/6 betekent de dikte in mm van de draden.)

Dubbelstaafmat 8/6/8: Deze dubbelstaafmat heeft alles wat je er van verwacht. Hij ziet er stijlvol en robuust uit. En is ook nog eens extra stevig. Met onze scherpe prijzen een echte aanrader voor elk gebruik. (8/6/8 betekent de dikte in mm van de draden.)

Heeft U meer dan 50 meter nodig, stuur Gipea een mailtje en wij maken een zo scherp mogelijke prijs voor U!!
 

Gipea uw zoekmachine voor de beste internet aanbieder en de scherpste prijs. 
Bedrijfsgegevens KvK nummer 57694923 Geregistreerd te onder beheer van KVK Brabant. Wij werken met partners zodat u altijd de beste prijs kan ontvangen.  Deze internet prijzen zijn gebaseerd op:

  1. Zonder Montage. 
  2. Geen maatwerk. 
  3. levertijd binnen 19 dgn.
  4. Bezorgen of afhalen.
  5. Garantie.


Stuur ons uw mail met:

-aantal meter

-kleur GROEN /GRIJS /ZWART

-6/6/5 dunner staal

-8/6/8 dikker staal
-aantal hoeken
-aantal poorten
-hoogte 

-afhalen

-bezorgen
-Adres
-leverdatum. 

Voor een gratis offerte kunt U altijd bij ons terecht, Wij helpen u zo snel mogelijk, of voorzien U van advies. Vragen/offerte ontvangen klik hier

Ook voor aanvragen groter dan 50 meter kunt U bij ons terecht. stuur ons een bericht en wij maken een zo scherp mogelijke prijs voor U. Ook voor plaatsing kunt U bij ons terecht. voor plaatsing of een partij groter dan 50 meter klik hier BUTTON


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.