dubbel staafmatten & Poorten


Levertijden

Levertijd dubbelstaafmatten: Op onze dubbelstaafmatten zit op het moment een levertijd van 1 tot 2 weken afhankelijk van de hoogte, Dit geld voor bijna elke bestelling, echter kunnen grote bestellingen van honderden meters in enkelen gevallen iets uitlopen. 

Levertijd poorten: Op onze looppoorten en, of dubbelen poorten zit een levertijd tussen de 1 tot 3 weken. Afhankelijk van de hoogte en breedte van de poort. Op speciale bestellingen is deze levertijd hoger, denk bijvoorbeeld aan schuifpoorten, poorten met muur/ voetplaten enzovoort. U word hierover op de hoogte gebracht. (industrie poorten vallen onder de levertijd industriehekwerk)

Levertijd industriehekwerk: De levertijd van ons industriehekwerk zit op 6 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van de hoogte en/of kleur. Dit geld ook voor onze industrie poorten.

Levertijd palen/ klein materiaal: Palen en kleinmateriaal zoals bevestigings beugels hebben we vaak op voorraad, Het komt in enkelen gevallen voor dat de voorraad op is. Voor palen kunt U voor de levertijd het beste contact opnemen.

Bezorging: Voor bezorging aan huis moet rekening houden met 5 tot 7 werkdagen. De bezorging is tot aan de straat mits anders besproken.