onze Services

Ontwerp & Design

Ontwerp maken voor de reclame in uw omheining rond uw bedrijf.

 

U stuurt ons 300 dpi van uw gewenste logo, daarna wordt uw gewenste motief door ons verwerkt. Het motief door ons afgedrukt op 9 stroken. 

Let op: de afmeting van het ontwerpgebied is 2,60 m x 1,80 m (B x H)! Een standaard hek element is echter 2,50 m breed. De extra 10 cm is nodig voor een stabiele bevestiging. Plaats daarom geen belangrijke elementen in het randgebied. De achterkant van dit product is neutraal grijs

Commentaren: 0

Montage van uw reclame band op locatie!

Gipea vlecht de stroken in uw hek. Waar anderen stoppen gaat Gipea verder, Reclame op maat!

 

Commentaren: 0

Verkoop & Montage 8/6/8

Dubbelstaafmatten

Onze dubbelstaafmatten en poorten zijn allemaal van top kwaliteit. Ze worden standaard verzinkt aangeboden en daarover gecoat in de kleuren zwart, groen of grijs. Wij bieden twee verschillende type dubbelstaafmat aan, de 6/5/6 variant en de 8/6/8 variant.

Dubbelstaafmat 6/5/6: Dit type dubbelstaafmat is zeer stijlvol en goed geschikt voor particulier gebruik. Een goed voorbeeld is voor in de tuin. Het is een goede, stijlvolle mat voor minder geld. (6/5/6 betekent de dikte in mm van de draden.)

Dubbelstaafmat 8/6/8: Deze dubbelstaafmat heeft alles wat je er van verwacht. Hij ziet er stijlvol en robuust uit. En is ook nog eens extrastevig. Met onze scherpe prijzen een echte aanrader voor elk gebruik. (8/6/8 betekent de dikte in mm van de draden.)

Heeft U meer dan 50 meter nodig, stuur ons een mailtje en wij maken een zo scherp mogelijke prijs voor U!!

 

Commentaren: 0

GIPEA IS DE GROOTSTE SPECIALIST OP HET GEBIED VAN (TUIN) PRIVACY IN NEDERLAND. WIJ PLAATSEN VLECHTBAND VOOR METALEN SCHUTTINGEN, van DRAADPANELEN.