Gipea WIND & ZICHTBESCHERMING van 105 cm of 2525 mm lengte !

 

Ons GIPEA EXTE EASY TO FIX is ideaal voor bescherming tegen het uiterlijk en de wind. Een visueel geweldige indruk die je ermee bereikt. Pre-assemblage maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk zonder gereedschap en accessoires. EASY TO FIX ZICHTBESCHERMING is gemaakt van de nieuwste generatie en hebben daarom een uitstekende UV-stabiliteit en weer bestendigheid.

Wij leveren voorlopig Gipea Easy Fix in 105 cm en 2525 mm lengtes met een hoogte van 190 mm. De strips passen perfect bij bijna alle gangbare poorten en hekken van staalschermen met een maashoogte van ongeveer 190 - 200 mm hoogte. Het materiaal kan goed worden verwerkt en als het vuil is, kunt u de Strip snel reinigen door deze met de tuinslang te besproeien of eenvoudigweg afvegen. Onze Gipea Easy Fix zijn in staat om te voldoen aan de hoge eisen van privacy in buitengebieden en zijn veel beter dan dunne plastic films en zijn van een veel hogere kwaliteit. De hoogwaardige Gipea Easy Fix  is loodvrij, lichtecht 7 - 8, U V-stabiel, extreem robuust, vorm stabiel, onbreekbaar, scheurbestendig, Slagvast en weerbestendig - gemaakt voor langdurig en veeleisend gebruik buitenshuis en op elke temperatuur. Het oppervlak van de privacy strips heeft lichte groeven, die voor een goed aanvoelen en een aantrekkelijk uiterlijk zorgen.

ALLE VOORDELEN VAN ONZE Gipea Exte easy fix STRIP IN ÉÉN OOGOPSLAG.

  • Gipea Zichtbescherming van de nieuwste generatie. Weerbestendig, lange levensduur.  Gemakkelijke en snelle installatie. Achteraf aanbrengen eenvoudig en snel. Winddicht, Zicht dicht, en veilig om aan te raken. Vuil is gemakkelijk af te vegen.  Aantrekkelijk ontwerp en geweldige uitstraling.
  • Voor tuinhekken & poorten met maas 19 cm.  Duurzaam & lange levensduur, vocht bestendigen rot niet, eenvoudig te reinigen, eenvoudig te bewerken en slijtvast.  
  • Wacht niet en zorg deze zomer voor privacy in uw fantastische tuin!

Gipea Vlechtband

Onze Gipea Easy Fix Vlechtband is gemaakt van hoogwaardig poleythyleen van de nieuwste generatie en hebben daarom een uitstekende UV-stabiliteit en weer bestendig!

GIPEA VLECHTBAND

Het materiaal kan goed worden verwerkt en als het vuil is, kunt u de Premium Privacy Strip snel reinigen door deze met de tuinslang te besproeien of eenvoudigweg afvegen.

GIPEA VLECHTBAND

Laat onze experts u adviseren over dit product of vraag een offerte aan. We ondersteunen u graag met de optimale oplossingsselectie.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.